Dit moet je weten over energieopslag

Tips en praktijkvoorbeelden

Over BattiQ

''Onze medewerkers zijn opgegroeid tussen de kassen en koeien.''

BattiQ is opgericht in het Westland. Een gebied dat zich overspoeld met trotse boeren en tuinders. Het is dan ook niet gek dat er agrarisch bloed door de aderen van onze medewerkers stroomt. Dat maakt het makkelijker om de belangen van de klant echt te begrijpen.

Wij begrijpen de belangen van de agrarische sector

Jan rick Battiq
Koe boer energie

Wij denken aan wat voor u belangrijk is.

De gezondheid van het gewas of vee is voor agrarische ondernemers de grootste prioriteit. Het verduurzamen van uw bedrijf, om noodzakelijk of financiële redenen, is iets dat erbij komt kijken.

Door de agrarische kennis en het vrijblijvende advies over energieopslag, kunnen onze medewerkers u ontzorgen in dit proces. Daardoor kunt u zich blijven concentreren op de dingen waar u ooit  het bedrijf voor begonnen bent. 

Contact energie advies

Liever direct contact? Dat kan. Bel  015 – 785 22 20  of stuur een bericht. 

Hoe ziet het proces eruit

Wij maken kosteloos en vrijblijvend een eerlijk en transparant advies

Wij bellen wanneer het jou uitkomt en kunnen met een paar vragen al uitleggen of energieopslag voor jou interessant kan zijn.
Wanneer u geinteresseerd bent, maken wij een vrijblijvend advies en rekenen wij uit of energieopslag voor uw situatie interessant is. Om die berekening te doen, vragen wij u een aantal energiegegevens.
Wanneer blijkt dat energieopslag uw probleem of wens kan vervullen, komen wij persoonlijk langs om dit rapport toe te lichten. Nog steeds geheel vrijblijvend en kosteloos.
Als u een goed gevoel heeft bij de uitleg en de voordelen van de energieopslag voor uw bedrijf heeft overwogen, maken we een offerte. Daarvoor komen onze technische collega's langs voor een schouw, zodat we zeker weten dat we alles goed voorbereiden.
Na het goedkeuren van de offerte, gaan we u ook ondersteunen met bijkomende zaken. Onze collega's op het gebied van verzekeringen en subsidie, gaan u ondersteunen om dit proces zoveel als mogelijk voor u te regelen.
Natuurlijk zorgen wij dat uw bedrijfcontinuïteit geen last heeft van de werkzaamheden. Ook houden we rekening met geluidsoverlast bij uw vee of personeel. Onze monteurs gaan pas naar huis als de installatie werkend en compleet is opgeleverd en u tevreden bent.

Outdoor cabinet

Geschikt bij uitstoot

van methaangassen

BSO batterij outdoor
Camiel Software engineer

Liever direct contact? Dat kan. Bel  015 – 785 22 20  of stuur een bericht. 

Energieopslagcontainer

Geschikt voor handelen op onbalansmarkt

Energieopslag container 20ft
Samen Sterk

Ruim 40 gecertificeerde installatiebedrijven door heel Nederland

Bij het compleet verzorgen van een energieopslag-project bij een bedrijf, komt een hoop kijken. Vaak is er binnen het bedrijf al een huisinstallateur, die de hele elektrische infrastructuur van het pand heeft gemaakt. Door samen te werken, installeren wij de projecten snel, efficiënt en veilig. Op die manier hebben wij inmiddels ruim 40 ervaren en gecertificeerde installatiebedrijven als partner, verdeelt over alle provincies in Nederland. 

Vraag een vrijblijvend adviesrapport aan.