Nieuws.

De toekomst van energiebeheer: De kracht van thuisbatterijen

In een wereld waar duurzaamheid en energie-efficiëntie steeds belangrijker worden, is het hebben van controle over uw eigen energieverbruik niet alleen wenselijk, maar ook steeds haalbaarder. Een cruciale stap in deze richting is de integratie van thuisbatterijen in onze huishoudens. Deze technologie biedt niet alleen de mogelijkheid om meer vermogen te leveren, maar stelt u ook in staat om uw zelf opgewekte zonnestroom op te slaan.

Door de huidige salderingsregeling kunnen huiseigenaren de teruggeleverde zonnestroom weer inkopen tegen hetzelfde tarief. Dit betekent dat voor veel huishoudens het nog niet noodzakelijk is om een thuisbatterij te installeren. Echter, als u meer vermogen nodig heeft dan uw huidige aansluiting kan bieden, kan een thuisbatterij van onschatbare waarde zijn.

Een uitstekend voorbeeld van zo’n geavanceerde thuisbatterij is de Renac Thuisbatterij. Deze biedt een indrukwekkende capaciteit van 9.5 kWh nominaal, met een vermogen van 10 KW en extra AC vermogen van 14,5 A. Met afmetingen van 815x1459x2200 mm en een gewicht van 1.504 kg, vereist deze batterij geen onderhoud en is direct uit voorraad leverbaar.

Het assortiment van Renac gaat echter verder dan alleen de standaard thuisbatterij. Voor wie op zoek is naar nog meer capaciteit en vermogen, bieden we ook de BSO batterij outdoor, de indoor batterij LFP en onze opslagcontainer batterijen LFP. Deze variëren van 109 kWh tot maar liefst 2,13 MW in capaciteit en van 50KW tot 1408 KW in vermogen, verkrijgbaar in verschillende maten zoals 10 ft, 20ft of 40ft containers.

Het is duidelijk dat, ongeacht uw specifieke energiebehoeften, er een oplossing is die past bij uw situatie. Of u nu een eenvoudige oplossing zoekt voor thuisgebruik of een krachtiger systeem voor grotere projecten, de diversiteit in ons aanbod zorgt ervoor dat u nooit zonder de juiste energieoplossing zit.

Met de evolutie van de energiemarkt en de toenemende focus op duurzame oplossingen, is nu het perfecte moment om te overwegen hoe een thuisbatterij uw leven kan veranderen. Neem controle over uw energie – de toekomst is nu.

Heeft u interesse in onze andere varianten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze outdoor en indoor batterijen, en onze veelzijdige opslagcontainers.

Renac Thuisbatterijen – Uw toekomst in duurzame energieopslag begint vandaag.